A medencetulajdonosok körében egyre gyakoribb probléma a gyermek biztonságának megőrzése. A probléma azoknál a családoknál merül fel igazán, ahol 1 és 7 éves kor közötti gyerekek vannak.

A gyermek e korszakban még nem igazán sajátította el az úszás technikáját, illetve magassága is elég alacsony a medencék mélységéhez képest. És valljuk be, akár mennyire is vagyunk jó szülők, állandó jelleggel mi se tudunk a gyerekre figyelni, ezáltal fenn áll a veszélye annak, hogy a gyermekünkkel baleset történjen. Ennek megelőzése céljából cégünk kifejlesztett egy speciális gyermek biztonsági takarót.

A takaró a legerősebb kamionponyvából készül, amiben keresztben méterenként alumíniumcső erősítések vannak. Lényege, hogy a medence felületére van kifeszítve, a peremén fekszik fel az alumíniumcső erősítésnek köszönhetően, két rövid oldalán rögzítve. Így a biztonsági takaró kifeszített és teljes mértékben rögzített állapotában maximálisan 50 kg-ig terhelhető, ezáltal gyermekünk teljes biztonságban élvezheti udvarunk adta örömeit.

A takaró egyszerű rögzítésének, és a speciális tekerőnek köszönhetően egy személy számára kevesebb, mint 5 perc alatt a medence ki és betakarható. Helyfoglalása igen csekély, a medence egyik végében elfér, de akár két ember könnyedén elrakhatja önnek megfelelő helyre. Reméljük megnyerte tetszését és engedi nekünk, hogy megóvjuk gyermeke életét.