A feszített víztükrű medencéket leginkább közösségi, vagy nagy létszámú használatra ajánljuk, de akár otthonunk látványos dísze is lehet.

Esztétikailag impozánsabb a süllyesztett víztükrű, szkimmeres medencéknél, mivel az úszómedence teljes térfogata ki van használva, nincs úgynevezett holttér a víztükör és a medence perem között. Ennél a típusnál nincs szkimmer, hanem a medence köré épített vályúrendszer vezeti el a vízkiszorításból eredő többlet vizet, amelyet a rendszer a kiegyenlítő tartályban tárol.

Cégünk nagy szakmai gyakorlattal rendelkezik a feszített víztükörnél használt PVC vályú építésében, íves és egyenes formákban egyaránt.

Ezt a rendszert 50cm-es darabokból a helyszínen építjük ki. A sarokelemeket, illetve az íves idomokat pedig a megadott paraméterek alapján az Ön medencéjéhez alakítva előre legyártjuk, így lesz minden feszített víztükrű medence egyedi, az Ön elképzelése által megálmodott formájú és alakú. A vályú 100% PVC alapanyagú, ezért kül- és beltérben is beépíthető, a szélsőséges időjárást teljes mértékben elviseli.

Számos előnye közül kiemelkedik, hogy könnyebb tisztán tartani, létszámtól függetlenül a vízszint állandó és úszás közben a medence körüli tér a látómezőben helyezkedik el. Az úszómedence és a környezet találkozásának tökéletes kontrasztot nyújt a vízelvezető vályú biztonságos, csúszásmentes fehér rácsa, mely gyönyörűen kiemeli a medencét közegéből, és növeli esztétikai szépségét.

Amennyiben ezt a medencetípust választják a magasabb költségek és a kissé bonyolultabb szerkezeti megoldások ellenére is, biztosak lehetnek benne, hogy a fürdőzés egy magasabb színvonalú élményt tesz lehetővé az Ön otthonában.