Minden ember számára szükség van relaxációra, mi is nyújthatna jobb alkalmat egy kis lazításra mint egy jacuzzi, mely az ön kényelmére az ön igényei szerint készül el.

Mely tartalmazza mind azon eszközök arzenálját ami az ön nyugalmához és felfrissüléséhez szükségesek. Cégünk ebben is az ön segítségére van és készen áll a legvadabb fantázia megvalósítására is. A készen kapható különböző pezsgőkádakkal szemben nálunk a tervezés az ön igényeit helyezi előtérbe. Ízléséhez és otthonához tökéletesen megfelelő pezsgőfürdőt építünk melynek méretét, alakját, színét és elrendezését ön határozza meg. Mivel pezsgőfürdőink szintén zsalukőből fóliás vízszigeteléssel készülnek nincs megszabott méret vagy minta, csak amit ön elképzel.

Jakuzzi építés

Ezért e típusú pezsgőfürdők szerkezete örökös, ellentétben az előre gyártott jacuzzikkal. Bárhol felépíthető teraszon, udvaron akár a házában is. Bármilyen élmény elem beépíthető mely az ön kényelmes lazulását szolgálja, legyen ez akár egy nyakzuhany, különböző masszázselemek, buzgárok, világítás technikák és még sok más egyéb. Ettől lesz egyedi az Ön jacuzzia. Az élményelemek kombinálásával egy minden igényt kielégítő wellness élményt nyújtó, szórakozási és pihenési lehetőséget kaphatunk saját otthonunkban.

Épített Jakuzzi képek