Vállaljuk teljeskörű megvalósítással és komplett kivitelezéssel otthonában kerti medence építését. Jelenleg 2 típus van elterjedve (a részletes leíráshoz kattintson a linkekre):

A süllyesztett víztükrű medencék előnye, hogy olcsóbb, és gyorsabban kivitelezhető. Míg a feszített víztükrű társa teljes egészében kihasználja a medence valamekkora térfogatát, ezáltal könnyebben is tisztítható, ugyanakkor sokkal látványosabb, és szebb is. Valamint a közösségi használathoz szükséges Európai szabvánnyal készül.

Fontos még megemlíteni, hogy a feszített víztükrű kerti medencék a PVC vájú beépítése által érik el a végleges mélységüket. Ennek megépítése pedig gyorsabb és egyszerűbb, mint egy vízálló betonvájú kialakítása.

PVC vájú

PVC vájú

Bármelyik lehetőséget is választja, amennyiben minket bíz meg a kerti medence építés megvalósításával, biztos lehet benne, hogy minőségi, professzionális munkát hagyunk magunk után, melyet kimagasló szakmai hátterünk biztosít.

Kerti medence építés a kezdetektől a végekig képekben

Amennyiben kíváncsi részletes leírásunkra, ahol végig követheti a medencék építését, tekintse meg a következő oldalt: építés lépésről lépésre