A nyár beköszöntével elengedhetetlen egy megfelelő medencetakaró használata. Hazánkban leginkább a szolártakarók alkalmazása a legelterjedtebb, mely köszönhető a kedvező árfekvésének és egyszerű használatának.

Kiemelkedő a hőszigetelő és párafékező tulajdonsága, valamint szerkezetének köszönhetően a nyári nap sugarait összegyűjtve pedig fűti a medence vizét.

Nyári medencefedések: szolártakaró

Ezt a takarótípust pontosan a víztükör méretére kell igazítani, így tökéletes a szigetelése, a környezeti szennyeződéseket így fogja fel a legjobban. A könnyebb kezelhetőség érdekében takaróinkhoz mindig ajánlunk tekerő szerkezetet is, mely lehet mobil fix, vagy falra szerelhető. Ezek segítségével a medencenyitás és -zárás pillanatok alatt egyedül is elvégezhető.

Cégünk többféle anyagból, és különböző színekben készít takarókat, hogy Ön kiválaszthassa a medencéjéhez illőt.

Szuper szolár 400 takaró: 400 mikron vastag, légbuborékos, 2 rétegű fedőfólia, mely vegyszer és UV álló. Házi használatra, kül- és beltérre egyaránt alkalmas.

Szuper szolár 600-as szövetes takaró: 600 mikron vastag, légbuborékos, 3 rétegű, szöveterősített fedőfólia, mely fokozottan vegyszer és UV álló. Nagyobb házi, illetve közösségi medencékhez ajánljuk, mivel erősebb szerkezete miatt jól viseli a gyakori használatot és a nagy igénybevételt.

További medencefedések