Régi medencéjéből az Ön ízlése szerint rövid idő alatt újat varázsolunk, mely kertjének és házának építészeti megoldásához teljesen igazodik, és esztétikailag illik.

Valamint ha az úszómedence vízzáróságát elveszítette, utólagos fóliaburkolással felújítjuk azt, ezzel elnyeri új fényét, formáját, és természetesen a 100%-os szigetelését a talajjal szemben.

Rengeteg felújításra szoruló medence van jelenleg Magyarországon. Ennek orvoslására cégünk régi medencéjéből az Ön ízlése szerint rövid idő alatt újat varázsol. Medencék felújítása során rengeteg problémával találkozhatunk (csövek repedése, csapok ereszthetnek, medencetest szivárgása, tömítések és alapelemek elöregedése, vízzáróság elvesztése). Bármely típusú úszómedence vízzáró-képességének megtartására tökéletesen alkalmazható a fóliaburkolat. A hibák kijavításán felül feldobhatjuk medencénket új mintával és színvilággal, illetve fóliadekorációs látványelemekkel. A felújítás időtartalma függ a medencék állapotától, ami eltarthat néhány órától pár napig is. A felújításra ráfordított pénz és munka meghozza gyümölcsét, hogy felhőtlenül és gond nélkül, 100%-os biztonsággal használhassa újra kertjének és lakásának eme díszét.

Fólia cseréje

Lemez- merevfalú medence

Polipropilén medence